Naisosasto

Naisosaston toiminta muodostuu tuki- ja huoltotoiminnasta, muonituksista, koulutuksista ja niiden järjestämisestä sekä hälytysmuonituksista. Osasto pyrkii edistämään myönteistä suhtautumista yleiseen turvallisuuteen koulutuksen avulla.

Osastossamme toimii tällä hetkellä toistakymmentä naista. Kerhoiltoina on yleensä aina jokin aihe jäsenistön kiinnostuksen mukaan. Kerhoiltoina valmistamme myös omia myytäviä tuotteita myyjäisiä varten. Järjestämme jäsenillemme myös retkiä, tutustumistilaisuuksia ja illanviettoja ym. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan muiden naisosastojen järjestämiin tilaisuuksiin sekä alueelliseen muuhun toimintaan. Palokuntanaisille on myös järjestetty koulutusta, jotka koskevat yleensä paloturvallisuutta, alkusammutusta, ensiapua, radioliikennettä tai muonitusta. Myös valistaminen kuuluu toiminnan kuvaamme.

Hälytysmuonitukset ovat tärkeä osa naisosaston toimintaa. Pitkäkestoisissa hälytystehtävissä naisosasto osallistuu operatiiviseen toimintaan muonittajan roolissa.


Jotta osastomme saisi jatkuvuutta, haemme lisää reippaita naisia mukaan toimintaamme. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, ota ihmeessä heti yhteyttä. Osastoamme johtaa tällä hetkellä Outi Virtanen, 040716133.